email mobielagenda mobiel

Header 1

Stadhavenfestival Appingedam

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - https://compagnonsvaarders.nl/images/Fotoalbums/2016.Appingedam

11 juni 2016 vierde men in Appingedam voor de 5e keer het Stadshavenfestival. Omdat het een lustrum betrof, traden er naast diverse Shantykoren ook andere muziekgroepen op.
Alle genodigden werden gastvrij ontvangen in de Franse School, nabij de kerk. Het sfeervolle centrum van de stad Appingedam was overal feestelijk versierd. Op 3 verschillende podiums werd er opgetreden: de Dijkstraat (winkelstraat), het Kerkplein en bij het paviljoen Overdiep.
Naast ons koor traden in Appingedam nog op: True Colors, de Kajuitzangers, Allemans Eindje, de Stuyvesant Sailors en Shantykoor Rotterdam.
De Compagnonsvaarders begonnen om 11.00 met 3 kwartier zingen in de Dijkstraat. Na de goed verzorgde lunch zongen we een tweede blok op het Kerkplein, dat toen gezellig vol zat met muziekliefhebbers.
De Compagnonsvaarders sloten hun 3e optreden af op het terras van paviljoen Overdiep onder grote belangstelling van het publiek. Het repertoire was aanstekelijk, de zangers zongen, naarmate de dag vorderde met passie, de dirigent en de bootsman lieten alle remmen los, het publiek genoot, kortom het was bijzonder gezellig.
Wij danken de organisatie voor de mooie dag en komen graag terug.