email mobielagenda mobiel

Header 1

Nieuwe dirigente voor Compagnonsvaarders!

Shantykoor de Compagnonsvaarders is na de zomervakantie gestart met een nieuwe dirigente, Heleen Drijver.

Heleen heeft ervaring met close harmony, barbershop, shanty en Nederlandstalig repertoire. Naast de Compagnonsvaarders heeft ze nog 2 koren onder haar hoede, het Flowerpower Koor uit Heerenveen en Jicipop uit Diever.
Haar grote wens om een mannenkoor te dirigeren wordt op deze wijze vervuld. Singswing Heleen geeft op enthousiaste. aanstekelijke en inspirerende wijze leiding, het kan niet anders of deze samenwerking gaat bij iedereen veel zangplezier geven.
De Compagnonsvaarders bestaan sinds het jaar 2000 en tellen op dit moment ruim 40 leden. Het repertoire bestaat uit zeemansliederen, aangevuld met andere liedjes. Er wordt 2- of 3-stemmig gezongen.
Bij alle stemgroepen is nog plaats voor nieuwe zangers. Er worden geen hoge eisen gesteld aan de zangkwaliteit, maar de wijs houden is gauw goed genoeg. Gezelligheid, kameraadschap en zangplezier staan naast kwaliteit, hoog in het vaandel.
Loop gerust binnen op onze oefenavond op maandag vanaf 20.00 uur in het verenigingsgebouw de Esch, Weemeweg 5 in Oosterwolde. maak kennis met ons koor en haar dirigente. De koffie staat klaar. Of neem contact op met een van de bestuursleden (0516-433205 of 0516-522787).
Kijk voor meer informatie ook eens op www.compagnonsvaarders.nl