email mobielagenda mobiel

Header2

Donateurs/feestmiddag Oosterwolde

Datum : 10 november 2018
Tijd : 13.30 tot 17.15 uur
Locatie : Hotel De Zon, Oosterwolde

Feestavond 2017Het shantykoor de Compagnonsvaarders geeft dit jaar geen feestavond, maar een feestmiddag op zaterdag 10 november in de bovenzaal van Hotel de Zon in Oosterwolde. Donateurs en sponsoren worden voor deze middag uitgenodigd, maar ook u bent van harte welkom. Het koor dat op dit moment 40 zingende leden telt en begeleid wordt door een gitarist en 3 accordeonisten, laat op deze middag graag horen welke nieuwe liedjes er in het afgelopen jaar bij zijn gekomen. Tevens zijn een aantal oudere liedjes uit het repertoire min of meer in een nieuw jasje gestoken.

Sinds een jaar staat het mannenkoor onder leiding van de dirigente Heleen Drijver. Het koor vaart hier wel bij, en wij laten u graag meegenieten van de resultaten die deze samenwerking heeft opgeleverd. Techniek en geluid is in handen van onze technicus, Jan Betten, die ook de leiding heeft van de opbouwploeg. Het koor verzorgt natuurlijk het leeuwendeel van de middag. Een aantal koorleden levert hiernaast individueel nog een geheel eigen bijdrage. En op veler verzoek is er weer een verloting. Bij binnenkomst krijgt u natuurlijk koffie aangeboden, met wat lekkers erbij.

En mocht u nu denken, dat is wel wat voor mij, zingen bij zo’n gezellig koor, dan bent u van harte welkom op onze oefenavond maandagavond 20.00 uur in de Esch in Oosterwolde. Meer informatie over ons koor en over de feestavond is te vinden op onze huidige website: www.compagnonsvaarders.nl.

De entreeprijs voor 10 november a.s. is € 7,00. Gratis toegang voor donateurs en sponsoren. Aanvang 14.15 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via 0516-522787.